حیف بود به الوند اشاره کنیم ولی کلاغ لان را از قلم بیاندازیم، این قله دارای ارتفاعی حدود 3350 متر در شمال غربی قله الوند قرار دارد.
عکس از وب سایت هیئت کوهنوردی استان همدان
مسیر دسترسی:برای دسترسی به این قله ابتدا باید وارد استان همدان شویم و از آنجا به عباس آباد و پس از آن به گنج نامه برویم و از اینجا خود را برای صعودی موفق آماده کنیم ، البته قبل از آن بهتر است نگاهی هم به کتیبه ای که کنار آبشار گنج نامه است، بیاندازیم و به گذشته این منطقه پی ببریم.
مسیر صعود نرمال:طبق اطلاعاتی که از وب سایت هیئت کوهنوردی استان همدان بدست آوردم می باید مسیر چنین باشد: با عبور از کنار آبشار گنج نامه، مسیر خود را به سمت شمال آغاز می کنیم با فاصله گرفتن از آبشار گنج نامه و دور شدن از آن به آبشار دوم که تقریبا در نزدیکی یا بهتر بگم زیر پناهگاه میدان میشان است می رسیم ، با عبور از شرق این آبشار زیبا وارد شیب نسبتا تندی می شویم که ما را تا پناهگاه همراهی می کند با کمی استراحت در پناهگاه اول یا دوم – که درنزدیکی هم قرار دارند- خود را برای ادامه صعود آماده می کنیم. پس از استراحت مسیرمان از بعد از پناهگاه دوم به سمت شمال غرب متمایل می کنیم در میانه راه چشمه زیبای تخت نادر قرار دارد ، از آب زلال و پاک آن برای ادامه صعودمان بر می داریم و مسیر مان را به سمت شمال تغییر می دهیم و از آنجا وارد دوزخ دره می شویم و دوزخ دره را به سمت غرب ادامه می دهیم تا به پناهگاه کلاغ لان برسیم، نفسی تازه می کنیم و مسیرمان را به سمت شمال پیش می گیریم تا برو روی یال منتهی به قله کلاغ لان برسیم از یعنی یال جنوبی کلاغ لان پی می گیریم با اوج گرفتن از دشت کم کم مسیر با دست به سنگ شدن و کمک گرفتن از دست برای صعود همراه می شود همچنان مسیرمان را ادامه می دهیم و با صعوداز صخرههایی که درجه سختی کمی دارند و وقت گیر هم نیستند (ولی نیازمند دقت کافی هستند) مسیرمان را همچنان ادامه می دهیم تا بر بلند ترین صخره پیشرویمان با صعود پلهای غلبه کنیم این صخره همان قله کلاغ لان است .
اطلاعات صعود:
الف) نوع صعود: کوهپیمایی
ب) درجه سختی: تقریبا تا یال منتهی به قله کلاغ لان 1 و از ابتدای صخره ای شدن مسیر تا قله 3
ج) متوسط زمان صعود: 5 ساعت
S(M 3)-5H
مسیر صعود 2: این مسیر همچون مسیر قبلی است و فقط از چشمه تخت نادر از هم جدا می شوند ؛اما ادامه صعود از چشمه تخت نادر ،از چشمه قله الوند به خوبی مشخص است . پس از نوشیدن آب مسیر را کاملا به سمت غرب می کشانیم تا روی یال بالای چشمه قرار بگیریم. کم کم به زیر برج قله می رسیم . شکاف سنگی روبرویمان را پیش می گیریم و با عبور از آن بر فراز قله الوند قرار می گیریم نفسی تازه می کنیمو خودمان را برای صعود کلاغ لان آماده می کنیم. مسیرمان را به سمت شمال پیش میگیریم تا برو روی یال منتهی به دشت ما بین قله کلاغ لان برسیم از روی یال به سمت دشت یعنی به سمت غرب می رویم، در دشت نفسی تازه می کنیم و دوباره مسیرمان را به سمت شمالغربی یعنی یال جنوبی کلاغ لان پی می گیریم با اوج گرفتن از دشت کم کم مسیر با دست به سنگ شدن و کمک گرفتن از دست برای صعود همراه می شود همچنان مسیرمان را ادامه می دهیم و با صعوداز صخرههایی که درجه سختی کمی دارند و وقت گیر هم نیستند (ولی نیازمند دقت کافی هستند) مسیرمان را همچنان ادامه می دهیم تا بر بلند ترین صخره پیشرویمان با صعود پلهای غلبه کنیم این صخره همان قله کلاغ لان است .
اطلاعات صعود:
الف) نوع صعود: کوهپیمایی
ب) درجه سختی: تقریبا تا زیر برج الوند درجه سختی 1 و از شکاف برج تا قله الوند 3 و از الوند تا یال منتهی به قله کلاغ لان 1 و از ابتدای صخره ای شدن مسیر تا قله 3
ج) متوسط زمان صعود: 7 ساعت
S(M 3)-7H
برای اطلاع از دیگر مسیر های صعود این قله می توانید به روی لینک زیر کلیک کنید:
هیئت کوهنوردی استان همدان
کروکی صعود به قله کلاغ لان (از مسر دوم) به شرح زیر می باشد:
از لینک زیر می توانید فایل مسیر جی پی اس صعود به قله کلاغ کلان را دریافت کنید:
GPS
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر